Peter Roelofs

Over mij

“Een eerste indruk maak je maar één keer. Een sterke foto voor jouw online profiel is dan ook cruciaal: hoe komt jouw houding en gezichtsuitdrukking over op een onbekende? Vanuit mijn ervaring help ik jou ontspannen om jouw karakter en kwaliteiten professioneel, maar vooral ook persoonlijk vast te leggen.”

Vanaf het moment dat ik mijn vader een keer bezig zag met een spiegelreflexcamera heb ik een interesse gehad voor fotografie. Toen ik eenmaal oud genoeg was om z’n camera niet meer als speelgoed te zien ben ik bezig geweest met foto’s maken. Dit gaat eigenlijk vanaf m’n twaalfde op en neer wat intensiteit en enthousiasme betreft, maar altijd ben ik teruggekomen bij dat wat ik echt heel leuk vind: Fotografie.

In 2018 werkte ik alweer 18 jaar als piloot voor mijn werkgever KLM. De hele wereld mag ik overvliegen en genieten van al het moois wat er te zien, en fotograferen is. Maar begin dat jaar kwam ik met verschillende stress gerelateerde klachten thuis te zitten: burn-out. Erg confronterend, eng, maar ook leerzaam… De periode van mijn herstel, ruim een jaar, heb ik veel nagedacht over waar ik nou echt blij en gelukkig van word, en wat bleek: Fotografie is m’n passie.

In januari 2020 ben ik als professioneel fotograaf begonnen naast m’n werk als vlieger. Serieus werk maken van m’n fotografie, en in het bijzonder Headshot-, en Portretfotografie. Zelf fotografeer ik veel op de mooie reizen die ik mag maken, maar ik vind het maken van goede profielfoto’s en portretten, van allerlei mensen, net begonnen met hun eigen startup, of al wat langer bezig met hun bedrijf en collega’s, iets om me in te specialiseren.

Iedereen verdient een goed portret en ik ben er van overtuigd dat iedereen goed gefotografeerd kan worden. Dat wil ik samen met jou doen: Samen jou zo fotograferen dat wanneer je de foto’s ontvangt bij jezelf denkt: “ Damn!! Ik zie er goed uit..! “

Maak direct online een afspraak

Laat mij je helpen om de eerste indruk die jij maakt op mensen onvergetelijk te maken

Profielfoto