Review

Style Optiek

Vraag & Antwoord
1
Hoe kwam je bij mij terecht voor nieuwe profielfoto’s voor jullie bedrijf?
Ik had een fotograaf geregeld om nieuwe foto's van de werkzaamheden binnen het bedrijf en nieuwe profielfoto's te maken. Helaas belde die last minute af. Nou ja helaas... Ik ben als een gek gaan zoeken en kwam Peter tegen. Had ik die maar eerder gevonden! Na wat googelen kwam ik bij een aantal fotografen terecht en Peter sprong er meteen uit.
2
Had je twijfels van tevoren over de samenwerking of fotoshoot?
Ik heb hem meteen gebeld en er volgde meteen een heel leuk gesprek. Hij dacht mee over de mogelijkheden qua foto's en qua planning van de fotoshoot. We kwamen tot een goede datum en dat was allemaal geen probleem. Het leek bijna te mooi om waar te zijn. En als hij dan maar ongeveer dezelfde foto's leverde als in zijn portfolio was ik al lang blij. Want ja, een portfolio ziet er altijd perfect uit natuurlijk.
3
Hoe is de samenwerking bevallen?
Zo gezegd, zo gedaan. Peter kwam van te voren even kijken hoe het bedrijf er uit zag en we bespraken wat de bedoeling was. Hij kwam meteen met ideeën. Ik was enthousiast, maar na deze communicatie was ik enthousiast mét vertrouwen. Dit moest wel goed komen. Tijdens de fotoshoot hebben we enorm gelachen. Hij weet het leuk te brengen, heeft goede ideeën en weet iedereen op zijn gemak te stellen. De shoot duurde een aantal uren voordat hij alles erop had. We hadden hem nogal een enorme klus gegeven. Maar van begin tot eind was hij enthousiast. En het was eigenlijk jammer dat de shoot erop zat en hij weer vertrok. Wat een gezelligheid!
4
Wat vind jij/vinden jullie van het resultaat?
Het wachten was op het resultaat. Peter had al pluspunten gescoord met zijn werkwijze. Zijn portfolio zag er geweldig uit, maar ja zie maar eens iedereen zo op de foto te krijgen dacht ik. De resultaten... spannend! Ik klik de mail aan en download de foto's. Stil.... Dit lijkt zo uit zijn perfecte portfolio te komen. Met ónze koppen erop! Wauw! Ik moet er even over nadenken. En mijn collega's vallen ook stil. Het zijn prachtige foto's geworden.
5
Is er iets wat je positief heeft verrast? / Wil je nog iets anders kwijt?
Prachtige foto's, maar nog steeds is iedereen herkenbaar zoals ie is. We hebben deze foto's in ons magazine gebruikt en op onze website. Zeer professioneel en toch herkenbaar. Hoe hij het doet weet ik niet, maar dit is toch wel bijzonder. Op iedere foto kom je in gevoel heel dicht bij de persoon die erop staat. Ook de werkzaamheden die we uitvoeren zijn mooi in beeld gebracht. Hoe kun je een medisch onderzoek 'zacht' in beeld brengen? Nou ik weet het niet, maar het lukt hem wel! Als we nieuwe foto's nodig hebben zullen we hem zeker weer bellen!
Resultaat

Maak direct online een afspraak

Laat mij je helpen om de eerste indruk die jij maakt op mensen onvergetelijk te maken

Meer reviews